LagkageMedBlåbærmousseOgBrombærmousse

Lagkage med blåbærmousse og brombærmousse

Denne super elegante og smukke lagkage lavede jeg til min skønne venindes fødselsdag, som havde bestilt noget cremet og syrligt i en kage. Derfor blev det en lagkage med citronbunde, cremet hvid chokolademousse med friske blåbær, en blåbærmousse og b.
Havregrynskugler_Ditte_Julie_Jensen3

Havregrynskugler deluxe

Herhjemme er havregrynskugler et kæmpe hit, særligt hos Karla – hun elsker at være med til at lave dem og ikke mindst at spise dem – shit hun kan spise mange 😉 Jeg synes personligt de tradtionelle havregrynskugler er en smule kedelige, så.
Othellolagekage_Ditte_Julie_Jensen3

PINK othellolagkage

Min yndlings partner in CAKE-crime, Annemette (naturlivis) lavede for en uge siden en othellolagkage, hvorfor så ikke låne lidt fra den….. For jeg ved hendes opskrifter holder! Så derfor har jeg lånt en hel del. Jeg brugte mange af Annemettes e.
Moussebombe_Ditt_julie_jensen_glutenfri

GLUTENFRI citrondrøm med gule hindbær

Som I ved har jeg kastet min kagekærlighed på disse moussebomber. Det er virkelig mit udtryk og min stil, som jeg har arbejdet en del med, og det er nu lidt over et år siden jeg kreerede den første moussebombe kage (faktisk min mest læste og brugte o.
Blåbærmuffins_hvidt_hvedemel2

Blåbærmuffins med havreklid og hvidt hvedemel

Jeg lavede et lækkert brunchbord sammen med Finax i Århus, for en masse søde bloggere. Finax lancerede deres nye Brunch produkter (se billede).. Jeg har haft produkterne i lidt tid, så jeg kunne lege og tænke en masse gode kreative ideer til den trav.
Bagekursus_med_Ditte1

Julegaven – bagekursus med Ditte Julie Jense…

Årets julegave – eller gaven til dig selv 😉 (Ja, jeg køber gerne en julegave til mig, fra mig)… Tag din yndlings bagepartner i hånden, eller kom alene, og deltag i mit bagekursus i det nye år. Skiller moussen, driller mørdejen eller blive.