fastelavnsboller_Ditte_julie_jensen9

Koldhævet fastelavnsboller med remonce og æble

Fastelavnssæsonen inden for bagningen er skudt igang – Karla og jeg har været i køkkenet og lege. Jeg er en ægte mormor inden i, når det kommer til bagning – jeg synes det gamle traditionelle køkken er undervurderet og er PJATTET med at t.
Skærmbillede 2017-01-21 kl. 21.10.00

Første bagekursus gennemført – succes?

Indlægget er ikke reklame, men en del af mit ambassadørskab med Miele. Igår stod den i Mieles og bagningstegn. Jeg fik skudt gang i mine mange bagekurser ude hos Miele i deres skønne showroom. Sikke en dag! Jeg tør godt at indrømme jeg var en smule n.
Glaze_lagkage_ditte_julie_jensen

Vaniljelagkage med glaze

Min første kage i en række af en masse glaze kager. Glaze er en gelemassen, som hældes over kagen, og danner en spejlblank hinde på kagen. Glaze kan bestå af mange ting fx. en kombination af sødmælk og mirror gele, en kombination af kondenseret mælk .
Æblelagkage_lagkage4

Æblelagkage med æblegrød og marcipan

Min indre mormor har været en tur i køkkenet og kreere endnu en mormor lagkage, en æblelagkage med æblegrød-bomber, æblemousse og et smukt marcipanomslag. Det kan vidst ikke skjules jeg elsker gamle klassikere og jeg kan komme æble ind i næsten alt b.
skaermbillede-2016-12-12-kl-21-37-20

Vi får vores dato og kirke, meeeeeen ………

Jeg synes, jeg skylder jer alle en opdate på vores lille kirkecirkus. Jeg må lige takke alle for, at I ikke synes jeg er en bridezilla efter vores kirke problemer TAK!!! Men kirken er indforstået med, at de har begået en fejl, og de vil derfor gerne .
Skærmbillede 2017-01-15 kl. 22.21.01

Bryllupsmesse – en verden af inspiration …

I denne weekend har der været bryllupsmesse i Forum – WOW en smuk messe, med et hav af inspiration. Jeg tror måske det er kommet en smule bag på mig, hvor meget man kan og ikke mindst SKAL tage stilling til ved et bryllup. Bryllupsmessen har de.