Kiksekage_DitteJulieJensen4

Mini kiksekage med hindbær

En klasisk kiksekage i nye klæder. En appetitlig lille mundfuld – mini kiksekage med vanilje-hindbær kiks og friske hindbær. Det klæder den ellers lidt tunge sag, at få et pift af hindbær. Du kan lave kiksekagerne 1-2 dage før de skal nydes .
Skærmbillede 2017-03-23 kl. 22.59.17

Girly pink lagkage med hvid chokolade, skovbær og …

Er der noget bedre end en fin GIRLY pink lagkage med en blondie bund (hvid chokolade brownie), en skovbærcreme med en syrlig hindbærmousse. Jeg lavede denne lagkage til min svigermors fødselsdag, og den blev spist op! Kagen er fryseegnet. Du kan sagt.
Skærmbillede 2017-03-23 kl. 13.38.58

Magiske portionstærter med konditorcreme og bær

Vi har begge to stor forkærlighed for de små “magiske portionstærter” – af en ganske særlig grund. Da vi begge to deltog i castingforløbet til Den store bagedyst 2013, blev vi udfordret i at lave små portionstærter. Det var de tærte.
Skærmbillede 2017-03-22 kl. 17.22.28

HJæææææælp….. Turen går til Wien

På lørdag rejser jeg til Wien, og skal være væk i 3 dage – shit jeg glæder mig! Jeg trænger sådan til et par dage fri – så glæder mig helt vildt, og ikke mindst fordi jeg skal afsted uden børnene… MORTID, jeg skal være Ditte –.
Skærmbillede 2017-03-21 kl. 15.00.43

Madværkstedet – inspirationsdag

Idag og imorgen afholdes der Madværkstedet i København, som jeg naturligvis skulle besøge sammen med min kære Pernille (ja, hende fra Den store bagedyst). Pernille og jeg har de sidste 2 år haft et fantastisk venskab. Jeg nyder sådan Pernilles selska.
Skærmbillede 2017-03-20 kl. 15.49.02

RABATKODE KAGEMAGI

KAGEMAGI’s nye sæson på YouTube kører, hver onsdag kl. 15.00, og som en del af sæsonen kan du købe KAGEMAGI for KUN 200,- kr. inkl. forsendelse og en sød hilsen fra os! For at opnå tilbuddet skal man blot indtaste rabatkoden KAGE200 i feltet di.
Vi bruger cookies!

Her på sitet bruger vi cookies i forbindelse med bl.a. trafikmåling, for at kunne udvikle bedre og mere målrettede brugeroplevelser.

Ved at benytte sitet accepterer du brugen af cookies.

Læs mere om cookies her.

Accepter Forlad sitet